lagrimas , de ondas pasiones y heridas.

hallå där!!
vet att det va länge sen.. men har inte haft någon riktig inspiration att skriva förutom att min bubba vill att jag skriver lite mer nu.. så här kommer det..

dagarna har jag spenderat med mina kära och underbara vänner!
för har vart väldigt lessen för att det inte blev sthlm.. och ronjas fest va helt jävla grymt roligt!
okeeeej och det är typ 2 dar till CHRIS BROWN my husband?????? HUR FUUCKT UUP GALET E INTE DET?
jag har väntat på denna dag sen RUN IT kom ut? okej ganska desperat  men jag brukar bli beroende av vissa människor i typ tusen år? KUL ibland faktiskt och ibland inte. haha. fun i knooow!
imorn ska jag va med bubba karolina för på torsdag åker jag till STHLM äntligen då ska jag och fia på stan sen ska vi mysa och sen soooova för vi sak upp tidigt för att köa typ 10 9 timmar för chris brown :) ja vi e galna men och det e faktiskt chris brown typ världens hetaste människa ever! och jaa han skulle va det fast han inte va känd så fuck off!haha
om ni inte har hört hans nya underbara låt så e det den här Chris Brown - Glow in the dark .. tyyyp kääärlek!!
jag e jätte tröttttt drf jag skriver lite galet.. har nyss vart och solat.. ska sola imorn med torsdag med i sthlm och sen blire lördag innan saris fest? hoppas den festen blir sjuukt rolig! drömde om den här om dan inte kul dröm alls men vi får väl hoppas att den inte blir verklig!!!!!! vad har jag mer o säga hmmmm jo var e lambi? var e gro? magda kan du komma hem?!!  åååh just det min syster har hittat sitt livs kärlek efter typ 11 år? okeeej systrar är vi nog hahaha kul om ni fattar annars säger ni bara whaat? alltså faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan min syrra kan vara lite fegis ibland men när hon kommer hit den 11 då jääävlar blire att jag pratar allvar med snuttan för det här går ju inte!! ooooooh min ella kommer då också fan vad glad jag blir ska puussssaaa henne tills jag inte orkar mer!! och sis har en present till miig hihi (a) undra vad det e .. måste sköta mig nu då så jag får den:) just det fick praktik plats på denim gallery kul va?:D aaas kul!
jusstä en till låååt Aventura - el desprecio grymt bra sen om ni e chilenare och gillar cumbia lyssna gärna på Grupo La noche dom e klockrena! ooooh i slutet av året kanske det blir chile faaaaaaaaaaan va härligt!!!!! va händer mer hmmm aaa kan skriva mer imorn! nu ska jag kolla på nya avsnittet av gossip girl och one tree hill... najs!


angelito mio
<3

you know you love me ,
xoxo - lillis


te extraño mucho...mi corazoncito.



saknar oss
jag vet inte om du känner likadant..
saknar dt så speciella vi hade en gång
jag vet att det finns kvar någonstans
vi sa föralltid, vi skulle aldrig låta nåt eller någon komma i mellan oss.
vi skulle alltid va dom bästa tillsammans, jag vet inte vad som har hänt.
jag vet inte om det är jag? eller om det bara har hänt..jag vet inte.
men jag saknar dig..jätte mkt..du har kommit så nära mig det är helt sjukt
du känner mig lika bra som jag känner mig själv, vi vet exakt allting om varandra.
jag älskar dig verkligen jätte mkt, du är en sån stor del av mitt hjärta.
det gör ont att känna såhär, jag vill inte.. men om det är bara jag som känner det så kanske det e jag som har fel eller inbillar mig .. jag vet inte men det jag känner är att vi två inte är som vi va för några månader sen..har jag förändras kanske? vad är det.. jag önksar bara att allt va som förut.. då vi va ena och halvan då vi va allt det va vi två.. som shayan alltid sa till oss.. att det alltid va vi två han såg oss aldrig utan varandra.. jag saknar oss saknar dom två tjejerna som delade allt med varandra och döljde aldrig något från varandra.. vad hände med oss.. vart har vi försvunnit :(
förlåt om jag skriver såhär.. men jag vet inte hur jag ska säga allt jag känner.. men det jag vill komma fram med är att det gör ont att sakna dig såhär mkt..du har vart min bästa vän länge nu..och jag har alltid sagt att dig vill jag aldrig förlora..
för du är guld värd person..du är som ingen annan du är en person som jag vill ska vara kvar i resten av mitt liv.
jag älskar dig och saknar dig.. glöm att jag aldrig kommer att sluta älska dig ovasett vad..och kommer alltid att finnas för dig..

<3 karolina maria teolinda hägglund.



you know you love me ,
xoxo - lillis

a long time coming.

hello my friends!
vet att jag inte alls har skrivit på sistonde..
men jag är hemma iaf nu och jag hade en jätte skönt mysig och roligt lov borta i oslo.
träffade massa människor man inte sett på länge och det var en jätte bra jul och nyår!
vi välkommnade också lilla antonella till världen.. ja min syster fick en liten flicka och tro mig hon är världens vackraste tjej som finns på denna jord.. min lilla ella hon är verkligen min lilla ängel känns som om hon har fått mig att vilja leva igen och hon har fått mig att känna mig lite lycklig inombords .. när jag håller henne så känns det som om allting i världen är mkt bättre.. och när hon ser mig med sina stora vackra ögon och hennes långa vackra ögonfransar då får jag beviset att kärlek lycka och allt sånt finns.. för jag ser det i hennes vackra ögon.. jag e helt såld i min lilla ella!
hon är verkligen mosters lilla älskling! och så får man inte glömma min lilla sebbe som har fyllt 11 år nu och är jätte fin och stor och stark :) och kan spela gitarr hihi älskade sötnosar!
well när jag kom hem fick jag träffa några av mina underbara tjejer .. fattas några fortfarande att träffa då!
men träffade SANNA älskling fatta har inte träffat henne sen i augusti? fyfan va skönt att hon är hemma det är helt underbart! ja sen har man väl träffat alla tjejer väldigt mkt och sen magda va jag med i lördags.. hmm lambi ska jag nog träffa i veckan tror jag? resten av veckan vill jag spendera med tjejerna för i helgen åker jag till sthlm vet ni varför? JO FÖR JAG VILL TRÄFFA MIN BÄSTA VÄN PLUS VI SKA SEEEEEE CHRIS BROWN OM TYP 11 DAR !! :) så tänke att jag ville spendera en helg och en hel vecka med bästa vän, eftersom jag måste komma tillbaks den 24 jan eftersom två av mina vänner har 18 årsfest då och sara låter mig INTE missa hennes dag och det vill jag inte heller :) hihihi well vad har jag att säga mer ? joo kanske ska börja praktisiera på en affär lr något? kanske klädaffär hoppas det iaf! well jag saknar min familj i chile som vanligt väldigt mkt. men jag ska åka om ett år alltså aa i slutet av 2009 alltså jag längtar så jäääääävla mkt! helt sjukt .. fatta vad kuuuuuul jag ska ha det!! längtar att få träffa alla!! :) ja okej nu ska jag lägga in allt tvätt som mamma har lagt i min säng som jag ska lägga in i garderoben och så.. just det jag har blivit en mkt ordningssam tjej nu för tiden har bestämt mig för det i år att jag ska alltid ha städat rum och hjälpa massor hemma sköta plugg och sånt och leva livet of course! okej nu orkar jag inte skriva mer kanske skriver mer sen eller imorn nog.. nu ska ni få ett lite sorligt men kärleksfullt inlägg!!! :) här får ni en bild på min lilla ängel också!!

antonella .v.

helt såld och kär i denna bild!



you know you love me ,
xoxo- lillis

RSS 2.0