party like a rockstar, always!





FIEESTA FIEESTA YO QUIERO MAS FIESTA
QUIERO DIVERTIRME Y OLVIDIARLO TODO :)

that's right idag blir det fiest m. sis&compani på Lipp sooooo fun!
hoppas det blir riktigt kul!


idag ska jag sola dusha fixa mig och then paaarty all the night loong!
http://www.youtube.com/watch?v=sWNGT3VwAFI
denna låt hoppas jag på ska komma när vi står på dansgolvet, GAALET!


hoppas ni får en rolig fredag :D


xoxo, lilliss

i'm broken in two..

that's just it i'm really broken in two now..
i relase that i cant be unhappier then i am right now..
i can't smile anymore and pretend everything is okay cause is not..
i need a hero right now...

i love my family first of all..
then my real friends..

jag älskar min syster mest av allt.. utan henne skulle jag inte klara av någonting!


and i soo need you right now!
best friend . i needyou!     old pic two years ago!


When the sun shines, we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now it's raining more than ever
But we'll still have each other
You can stand under my umbrella..

i love you.



jag vill till chile mest av allt nu.. skulle göra allt allt allt för att få åka bara för en vecka en dag en timma vad som helst..
men jag behöver deras närhet deras kramar deras ord deras allt.. jag behöver vara lycklig igen för en sekund.
jag behöver lee och känna mig lycklig och glad inombords.. jag behöver min stora varma och underbara familj!

xoxo , lilliss

shawty wanna a thug

hellu! vet ni? det SNÖÖÖAR i norge? coolt va? känns verkligen som jul nu men ärligt det är ju inte äns november än? vad har hänt med vädret igentligen? well mys är det iaf! aja i måndags sov jag och sis på hotell va jätte mysigt faktiskt :) hon jobbade morgon så hon kom och väckte mig vid elva på hotellet och då åkte vi hem och sov en stund och åt frulle sen så stack vi till majorstua för syrran skulle få ryggen knäckt hos en kiroprakt eller nåt haha , sen så träffade vi sandy och stack till stan och kollade in halloween dräkter och sånt haha scary! Vi vet inte än om vi ska klä ut oss på lördag vi får se skulle va skit kul :) hehe well sen så drog jag och sis och tog en fika och kom hem och kollade lite på tv och sen så åt vi middag hihi myspys! sen kollade vi på massa tv och snacka massor hihihi..och sen däcka vi efter massor youtube klipp haha :)

idag vaknade vi typ hundra gånger och sen somnade om hahaha lata är vi , syrran är fri från jobbet idag härligt hehe :)
så när vi gick upp såg vi att det SNÖA ute haha , så vi bestäme oss för att stanna hemma fast vi igentligen hade bestämt att dra in till stan men pallaaa det snöar haha, så vi gjorde i ordning go frulle och satte oss och kolla på ett nytt avsnitt av one tree hill som har kommit nu för att laddas ner hihi och gossip girl och 90210 ååh vad jag älskar dessa serier :D
aja idag ska vi nog bara mysa like always städa lite och laga tacos tillsammans och kolla på massa filmer och snacka massor ooh vad jag älskar att vara hos min syster , det är verkligen lycka!  well well later homieees'


har ni sett make me a supermodel? om ni inte har KOLLAAA det finns två snyggingar tyson beckford som e jury och modell frankie godoy oooh god i think i'm in love ...

xoxo , lilliss


i still love it..

 


and i'm still waiting..

te quiero mas que a mi vida .. abuelita mia <3




sea fuerte abuelita .. si usted la vida ya no vale..
usted va a salir de esto porque usted es fuerte y dios esta con usted...
nosotros estamos con usted..
te quiero mas que a mi vida abuelita <3

things you know just by looking at her.

whazup!
Igår dagen va riktigt mysig , jag och sis dushade fixade oss sen stack vi upp till majoursta och gick på en spansk resturang och åt tapas mmm det va riktigt gott! och det jobbade nog världens snyggaste rasta kille där oh herregud jag och syrran ska nog gå dit varje dag och äta haha :) vi satt där i typ två timmar och snacka massor och mumsa maten massor hehe , sen mötte vi rajwinder och gick till colosuem typ norges största bio och såg den nya norska skräckfilmen Fritt vilt , hahaha snacka om att vi va skit rädda alltså den biosalen e helt grym den e så himla stor och ljuden kommer verkligen ööveraallt så ibland kan du höra ljud bakom dig från ingenstans haha ja vart livrädd haha riktigt bra film :) jag brukar inte gilla nordiska filmer men norska filmer e fan riktigt bra! sen gick vi hemåt iaf och tog en varm choklad och te för det va kallt ute hehe.. sen gick vi och la oss .. väldigt mysig dag tack tjejer .v.

idag så har jag sovit och städat för syrran har jobbat och hon kommer hem vid fem :) då ska vi laga mat tillsammans och sen kanske vi ska bo på hotell om sis har fått rum hoppas det hihi :) aja har inte så mkt mer att berätta än att igår fick jag reda på en sak som jag absolute inte ville höra just nu något som sårar mig djupt något som gör mig rädd något som gör mig oerhört lessen! jag vet att om nåt händer med den persoen så kommer jag att dö helt enkelt jag kan inte klara av ett liv utan henne.. det går bara inte! jag trodde jag var på bättre vägen men allt går bara mer och mer neråt hela tiden.. jag är längre ner än botten nu.. jag klarar inte av mer känns det som.. åh kan inte bara någonting bra hända? något alltså nåt litet vaaaaaaaaad som heeelst kan bara allting sluta gå dåligt hela tiden.. åh jävla skit !


well now i'm going maybe later!

min kära syster fyller år snart!
och min älskade bästa vän sophia fyller 18 den 20 nov WUHUUU!

xoxo , lilliss


sunny day

hellu! Idag är jag mkt gladare för det är en väldigt solig dag i norway :)
hih igår så myste jag och syrran hela dagen kollade på massa avsnitt av 90210 och sen massa filmer,
sen så käkade vi god lasange med sallad som syrran hade lagat och sen gick vi ner  till 7eleven och köpte favorit glassen Hägen Daz Dulce de leche ooh mumisgt! sen såg vi en skräck film haha som vanligt :)

idag ska vi nu käka frulle sen ska vi börja fixa oss och dra in till stan kolla lite och käka lunch fika eller något träffa sandy kanske :) och sen senare på dan kanske det blir bio och vi ska nog kolla på fritt fall eller nåt en norsk skräckis som sägs att vara riktigt bra enligt sis hehe :) aja nu ska jag käka frulle och sen fixa mig! men hoppas ni får en rolig dag ni alla :)

laater!

misssss my girls!



xoxo , liilliiss

you shouldn't be broud of being you.

hejsan, förlåt men idag får ni ett arg och irriterad inlägg först på dagen senare kommer iaf en bra och rolig men måste få ut det här nu!


jaaag hatar dig så jävla mkt , du är fan inte klok i huvet alltså du e så fucking faaalsk! och psykad i huvet , skäms du inte?
skäms du inte att vara du? du är fan egotrippad äckligt falsk äckligt dum i hvuet den ända du tänker på är dig själv alla gör fel men du är perfekt enligt dig nej lilla du du är inte perfekt du är så jävla äckliiiiiiiiiiiiiiiiiiiig hur kan du såra dina egna nära och kära? hur kan du ens tänka tanken att göra allting du gör? tänker du med arslet eller jäävla fitt hora? vrf va du tvungen att finnas i mitt liv för? jag vill inte ha dig i mitt liv ALDRIIIG för du förtjänar inte ingenting du är den sämsta personen jag någonsin har träffat .. du är helt enkelt ingenting för mig du betyder inte ett skit för mig, du är skräääp!!
jag hooppaas du får ett fucking ensamt och fuckad liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv oooooooooh alltså jag önskar aldrig DIG nåt gott för såna som duu borde fan ooh vet inte vad!!!!!!!!!! FAN VAD JAG HATAAAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!



gå och typ dränk dig jävla fitthooooraaa!!!!!


huuuu.. skriver nog ett roligare inlägg senare ..

xoxo, lilliss


happiness

hallu! senast jag skrev så va jag arg sorry for that! men nu är jag otroligt glad för jag är hos min syster idag hihi kom hem till henne idag efter en låång resa hehe åh va härligt det känns att vara här :) vi har verkligen myst hela dagen och ätit kinaaa mat och sushi haaa snacka om att jag är glad haha love this hihi sen ska vi äta cheesekake creme brulee hehe ååh kolla på skrääckiiisss för det är våran favoriit ååh vad härligt det känns att vara hos min älsklings sis hihi det behövde jag verkligen nu ska jag ta det lungt och bara mysa massor med henne det behövs på tanke av allt som har hänt senaste tiden.. som mina närmaste vet har jag inte alls mått bra .. så drf köpte min älskade syster biljetter för att jag skulle komma hit för hon finns allitid här för mig åh vad jag älskar henne!!! så fyller hon år snart hihi den 4 ååh vad vi ska festa då haha jag skulle ha vit vecka här borta för har haft lite problem med hälsan nu men va fan min älskade syster fyller år och det måste FIRAS :) well well hoppas ni får ett undebrar lov allihopa because i'm sure that i will :D
tjejer festa massooor åt mig hehe :) love u guys!

nu ska jag och sis mysa vidare ..
see uu tomooroow!



xoxo , liilliiss


what goes around comes around

jag hatar dig dig dig ..



er tre vill jag dödaaaaa med mina egna händer.



mm jag är arg.!





...................................


solamente quiero que seas tu..

hallu! allt bra med er ?

idag är jag riktigt jävla lycklig ska ni veta har inte känt så här på lääänge så himla glaad!!!!
Chile vann igår mot Argentina kan ni tänka er ? en av dom bästa lagen i hela världen aaaw så jävla sjukt!
Dom som inte såg gårdagens match missa nåt riktigt stort , vi spela så himlaa braaaa oooh fyfan tjöt nog hela matchen men mest när målets gjordes och när min älskade mark gonzalez skadades fast han e braa nuu haha :) och slutet av matchen fyfan vilken känsla går inte att beskriva huuuur lycklig jag va hehe åh blir att fira stort i helgen! hela chile ska också fira hehe dom är riktigt glada där hemma :) åååh vad jag önskar att jag vore där!
hehe aja om 9 dar åker jag till sis ååh va härligt! Idag var det skola som vanligt boring men men..
sen stack jag med tessa till ikano och kollade lite hoppades på att se min drömkille men nej nej han jobba inte :(
nu är jag hemma och sitter och snackar med älskade sis på msn och älskade bästa vän per telefon härligt!
Dom föörstår hur glad jag är hahaah riktig patriot är jag ändaaa från hjärtat sis med då hihi sophia bryr sig inte så mkt men när hon e med mig e hon stolt chilenare haha :) älska oss bästa vän! aaw min bästa vän fyller 18 snart då blire fieestaa helaa helgen hehe :) nu när vi snackar om fest så ska jag festa på lördag hihi har en bra känsla så känns som om det kommer bli kul för nästa helg åker jag bort så blir inte att festa med alla på några helgar för efter norge e det gbg och sthlm som gäller :) hehe hoppas vi har kul i helgen iaf ! :D nu ska jag ta o göra lite varm choklad och en macka och kolla på one tree hill .. sophia hälsar :D hahahahaha hon är yr min currysås .. älskar henne riktigt mkt!
but see u tomorow!


solamente quiero que seas TU...
http://www.youtube.com/watch?v=EZWcQT_Mums



HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH jag och carrou&karro tycker den här killen är fan klockren!
http://www.youtube.com/watch?v=gQUZHv2TMQ8&

xoxo , lillis


i just can't forgive and forget..but..

förlåt för att jag inte har skrivit alls mycket.. men har inte orkat alls att skriva!
men iaf min helg va trevlig och mysig träffade min kära vän lambi gud va härligt det va att va med han igen
va så himla länge sen.. kändes skönt hela helgen va trevlig iaf ) hade inte sådär wow kul men den va mysig och trevlig.
haha men roligast hade jag och magda nog haha härligare tjej finns det inte :) älskade snutt!
träffade tanya snutt också igår gud det va också underbart väldigt trevligt att få vara en hel dag med henne igen :)
först gick vi på stan och sen käkade vi och pratade massor sen följde hon mig till tandläkarn och sen hem till mig
och hade roligare än roligast haha (: tack vännen för en väldigt välbehövd dag med dig!
Idag är det tisdag och jag vill bara att det ska bli den 24 oct så jag kan åka boooort härifrån till min älskade syster!
fyfan va härligt det ska bli att komma härifrån sen när jag kommer hem så ska jag åka till min bästa vän i stockholm för bitchen fyller 18 år haha bitch hate her nae älskar henne så in i helvete men avis för hon fyller 6 månader innan mig haha :) fan va kul det ska bli att fira henne hihi.. jaup finns det mer att berätta? jo kanske att vissa personer irriterar mig så jävla hårt att jag skulle vilja slå ihjäll dom vill bara skrika och gråta och få damp på dom! Dom snackar så himla mycket men visar ingenting.. jag är trött på skitsnack! bevisa istället för att snacka.
nu iaf trött men ska kolla på gossip girl so2e06 som kom äntligen idag och 90210 so1e07 som också kom idag :) najs!
sen ska jag nog soova gott ? lr inte.. iaf see u toomrooow!
saknar att ha sanna här!


jag har en bästa vän vid namnet Sophia fernandez , jag har alltid ställt upp för henne men en gång så va jag där varje dag och hela tiden jag ville verkligen ställa upp för henne varje sekund då.. hon sa att hon aldrig skulle glömma det och det gjorde hon inte för nu när jag mår som dåligast så är det hon som ställer upp för mig hela tiden varje dag och försöker få upp mig som jag lyckades få upp henne lite iaf.. det sägs att i livet måste man ge för att få tillbaks det har jag märkt är sant och jag är så himla glad över att ha en sån vän som min sophia, utan henne vet jag inte vart jag hade vart nu.. tack verkligen du ska veta att jag alltid finns här för dig och jag kommer aldrig sluta älska dig för är det nån som är en äkta vän så är det du. TE QUIERO MAS QUE A MI VIDA .v.



jag och bästa vän!

<3


xoxo , lilliss


you know you got the power to make me weak inside.



solamente quiero que seas TU..

studiedag

hallu , inte skrivit på några dar nae inte orkat precis..
jao har inte hänt så mkt dom här dagarna skolan sen vänner sen hemma..
Idag på den lediga dagen hade jag tänkt att åka till nkpg till min saknade vän tanya..
men det gick inte så bra så får ta det någon annan dag men vill verkligen träffa plutten saknar henne.
Jag stannade iaf hemma sov lite plugga lite och städat och sen myst med min älskade mami :)
skönt med en ledig dag och att man spenderar den med sin älskade och underbara mami ..
hon är så underbar älskar att sitta och prata med henne om precis allting och kunna få ut allt åh mami
vad jag älskar dig :) well har inte något nytt att berätta kanske förutom att jag idag fick se en bild på mina två barndomskärlek hahah det va lite roligt att se hur dom ser ut nu för tiden , det va väldigt trevligt att se :)
bra smak hade jag iaf kan jag säga hehe, dom här sista dagarna har jag känt mig helt off mot allt och alla ..
det kanske e bara jag som känner så? men om jag har vart det så förlåt , men jag har inte orkat kanske kan va lite så
i fortsättningen men jag lovar ni har ingenting med saken och göra det e bara jag som har känslor och sånt jag måste ta
itu med , och jag vill tacka min underbara familj och mina underbara vänner som verkligen finns där <3 ni vet precis vilka ni är! dt är såna här tider man verkligen inser vilka som är dina äkta vänner..

just nu sitter jag och lyssnar på världens underbaraste låt som verkligen kom in i mitt hjärta så fort jag hörde den..
den är verkligen helt underbar , fan va svag jag är för kärlekslåtar! önskar jag kunde hitta en perfekt kille som kunde sjunga såna djupa låtar till mig med sin vackra fina röst ååh va underbart!

här har ni låten .. helt underbar!
http://www.youtube.com/watch?v=Nlfm8qbOA58


nu ska jag dra mig , :)
xoxo , liilliss

this life is just a painful way to die slowly.

Hellu , igår dagen vart inget vidare för mig jag fick reda på att en till släkting har dött..
och jag mår inget vidare som sagt , det är nu gränsen har gått jag orkar inte längre ..
jag är så jävla trött , jag vill bara åka hem till mitt kära hem den platsen jag aldrig är olycklig
aldrig gråter kanske bara för glädje men inget annat den platsen allting är så himla underbart hela tiden
den platsen jag aldrig vill lämna när jag väl är där.. jag vill inte vänta ett år jag vill dit nu nu nu..
jag vill inte höra mer samtal om att nån släkting har gått bort för jag vill inte att den dagen ska komma
att en släkting nära mig har gått bort och jag är här jag vill inte jag är så jävla rädd..
jag orkar inte mer .. jag orkar inte leka glad och gå runt och le fast jag igentligen vill skrika ut allt och
gråta ihjäll mig .. jag vill inte mer..

Idag vart dagen lite bättre på grund att jag fick träffa en vän som jag inte träffat på nästan 6 månader
va jätte härligt att få se han igen och få krama han och höra hans röst..han har alltid vart en nära vän
och han kommer alltid betyda mkt för mig eftersom han har stått vid mina sida många gånger då jag har
mått dåligt och hoppas han vet att jag alltid finns där för han ovasett vad! sen träffade jag magdalena min vän
och gick runt på stan lite och snacka massor tack för att du finns vännen <3 nu sitter jag hemma och ska plugga lite snart sen ska jag nog sätta mig och kolla på gossip girl eller 90210 om det har kommit nya avsnitt och så ska jag ringa
bästa vän senare <3 ..

later.


xoxo , liilliis


<3 äkta syskonkärlek





jag älskar dig mest av allt . <3

eres la mejor hermanita que uno puede tener
sin ti no pudiera vivir mi angelito .. Gracias por todo lo que haces por mi hermanita!



te quiero mas que a mi vida .v.

the meaning of those words.

three words .. eight letter , and i'm yours.



<3

the weekend

fredag :  hemma från skolan åter igen , så hjälpte mamma att städa hela lägenheten och sen plugga jag ett tag
sen så kom det gäster och jag låste mig in i rummet och hörde på musik och plugga lite sen så kollade jag på dom sista avsnitten som har kommit hittils från gossip girl och sen kom en vän och gjorde mig sällskap och vi kollade på skräckfilm och myste och sen sov mysig fredag!

lördag : Vakna rätt så sent sen så gick jag upp städa rummet igen och sen började jag fixa mig för att åka in till skäggetorp till vanja , hade en jätte mysig lördag med två av mina favorit tjejer karolina&vanja vi käka pizza först sen gjorde vi drinkar och satt och snacka och kolla på shan the man sen blev det lite dans sen åter igen drinkar och massa snack om precis allting och sen kollade vi på sjuka program på mtv haha sen så blev det lite av en skräckfilm haha men sen vart klockan två och karolina ringde sin mami så skjutsade hon hem mig jätte gullig :) sen så kom jag hem satt lite vid datorn sen däcka jag.. tack för en jätte underbar och mysig lördag älsklingar <3!


söndag : ren deprimerande söndag .. regn och huvudvärk! spenderat nog hela dagen med att ligga i sängen och plugga och suttit vid datorn lite sen tessa och gjorde mig sällskap en stund och sen drog hon och nu sitter jag här och ska nog ta o kolla på film m.mami eller något sånt :) hoppas ni får en trevlig söndag!



xoxo , liillis

dale don dale

halleuja!
Idag är det fredag och jag har bara hostan kvar men pallade inte mig till skolan ändå ..
Så idag har jag städat och hjälpt mamma hemma och pluggat lite duktigt av mig tycker jag haha (Y) bra jobbat lillen!
Just nu sitter jag och lyssnar på massor reggeaton musik och då kom dale don dale låten haha den väcker fram otroligt många roliga och underbara minnen haha , fan jag vet nu att jag sa att jag inte skulle festa den här helgen för har vart för mkt av det goda på sistonde men va fan nu när jag lyssnar på sån här musik fick jag sååån lust att festa och bara dansa gäärnet idag! Oh fyy va jobbigt , men men får väl typ dansa hemma för mig själv eller något haha eftersom här i lkpg är det alltid dött , faaan jag vill verkligen dit imorn men jag får acceptera att jag inte kan :( jobbig värre! Just det måste bara
säga att ni måste börja se gossip girl om ni inte gör det? alltså dom nya avsnitten är helt otroliga varje avsnitt kommer något nytt och man blir helt puufff av dom helt jävla bra är den serien den knäcker alltså precis som 90210 rekomenderar verkligen att ni börjar att kolla på dom! Faaan det e helg och jag är sjuk och sitter här och tråkar? haha lyckat! Hoppas bästa vän kommer ikväll har inte fått smset än om hon inte kommer så kommer jag nog typ ta självmord eller nåt haha för jag måste få umgååås med nån nu har vart hemma i tre dagar och vart sjuk , tror jag blir galen snart! Har vart för mkt sjuk och hemma dom senaste två månaderna , ae back to music .. har ni inte känt att reggeaton är nåt ni inte kan sitta still till? alltså bara nån sätter på det så börjar min kropp dansa så himla sköön musik den är helt underbar ååh vad jag vill dansa nu fan funderar på att göra en fest för mig själv haha skulle inte sitta fel hahah gud sophiiaaa kooom i neeed you! hade bett bubba karro komma annars men hon ska ju ha sin första match idag så :/ men lycka till baby!  well nu ska jag iaf dansa vidare med mig själv och min sköna reggeaton musik eller ska nog sätta på favoriten segertåget nu och försöka leka att jag kan portugiska haha laaaater peps!


O beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado..


xoxo , liillis


in a world of so many broken hearts

jag orkar inte längre..
linköping är bara full av skit,falskhet,besvikelse,och åter igen skit!





vill bort härifrån..





xoxo, liillis

everybody hurts

hellu , jo jag vet har inte alls skrivit i bloggen nu men har varit sjuk och inte orkat allt så mkt...
har mest spenderat tiden att kolla på 90210 och Gossip girl avsnitter som är helt grymma!
Ni måste verkligen se dom , well det e vad jag har gjort och proppat i mig massa medecin kul? oh no!
Känns som om jag är tebax i den där fasen som förra året deprimerad sjuk och orkar inte med någonting..
Men det är bara tre veckor kvar tills jag åker till min älskade syster så jag får hålla mig tills dess.
Well imorn är det fredag och jag är sjuk så kommer nog att spendera min dag hemma och göra ingenting
om inte min bästa vän kommer och räddar mig om kvällen? oh hoppas det behöver verkligen henne just nu!
På lördagen hade jag fått en sjukt roligt inbjudan men ska tyvärr inte dit för allt verkar komma i vägen för att jag ska komma dit samma som förra helgen men jag får tänka såhär att om något vill att jag ska komma dit så kommer jag dit
annars får jag vänta till the right time som det kallas, om det kommer någon sån dag.. Jag har slutat hoppas nu för tiden
finns inget jag hoppas till längre känns det som bara att allt ska gå dåligare och dåligare maybe i need help? hmm...
åh säkert febern som snackar nu eller något ... saknar sanna och syster och saknar lambi min älskade bästa vän och granne som nu har flyttat ... oh no wonder i'm depress? fan tror jag behöver en sån kväll med massa glass och deprimerande filmer med en person jag kan prata om allt , det skulle vara helt underbart! fuck vad ni inte bryr er haha 
jag lovar min blogg kommer inte fortsätta såhär att jag bara skriver deprimerande grejer men saken är att det har hänt väldigt väldigt mkt nu på sistonde och det känns som om jag inte orkar längre.. men nu ska jag sluta tjata! 


everybody hurts.
someway ore sometimes.


xoxo, lillis


RSS 2.0