Happy new year to everyone :)





I wish you all a very happy new year :)
i hope this year will be better!!


i miss all my best friends!! hope you have a fun night and don't forget me!!! i will be thinking of you all the hole day!
love u guys! <3



xoxo - lillis

welcome to this world little beautiful angel <3



25 december 2008
kl.03.09 föddes den lilla änglen

Antonella Alburquenque Ramirez
<3

nu snart ska jag få träffa henne , och jag bara längtar att få hålla henne i min famn hon är ju så sööt :)
hoppas denna lilla ängeln får vår familj att vara tillsammans...
ska dra mig nu men hoppas ni hade en fin jul igår!! :) det hade jag iaf :)


xo xo xo xo xo xo xo xo - lillis


MERRY CHRISTMAS :)

GOD JUL :)


hoppas ni alla får en jätte fin och underbar jul!
hoppas ni får massa fint också som ni har önskat er:)



puss på alla mina älsklingar där hemma jag saknar er massor
och älskar er massor
, and
MERRY CHRISTMAS <3






xoxo - lillis

oh santa please , all i want for christmas is him.

hellu my friends!!!

det är jul imorgon , fan va mysigt! men tråkigt att inte snön har dykt upp? hoppas den dyker upp imorgon precis på morgonen skulle vara jätte mysigt hihi , hoppas ni får en mysig jul och att ni får allt ni har önskat er!! haha fick ett jätte roligt sms av min älskling karro hahaha skrattade jätte mkt tyvärr kan jag inte svara älskling för har skickat för många sms till sverige och vill spara till nyår hihih så jag kan skicka då hihi men det va jätte rolig hihi och jag saknar dig massa!! hehe hoppas du får en god jul och hälsa familjen :) alla mina tjejer hoppas ni får en jätte fin och go och mysig jul och hoppas ni får allt ni önskar er och hälsa familjen :) jag älskar er mina bästa tjejor!!! :) well jag önskar mig inte riktigt mkt bara att det ska vara mysigt och sen han såklart men det gör jag nästan varje jul men den önskan går aldrig i uppfylellelse men som sagt man ska aldrig ge upp och aldrig tappa hoppet hehe.. oh nu får jag julkänslor hihi!!!
well skriver nog mer imorn för nu ska jag kolla på vad vi behöver att köpa för att laga paj lussekatter och peppakakor imorn hihi :) hörs senare kanske.. love to the people!!!


 jag saknar mina bästa tjejer!! <3



xoxo - lillis


the best massage i have ever had

hallu!!

idag va jag på stan med la familia igen!! köpte lite grejer och så!
och jag gick till oslo city idag igen för vi skulle kolla in lite affärer där
och massage killen of course , ahahahah han erbjöd typ tre gånger om vi ville
ha massage så sista gången tackade jag ja! haha jag ångrar mig inte ska jag säga
hahah alltså hans röst hans händer hans kropp hans leende allt e perfekt! så jävla snygg!
och han va marockan haha kan det bli bättre? nae va hahha!! fyfan jag tror jag ska stanna här i oslo alltså för ser för mkt snyggingar här , sen när vi va på väg hem träffade vi gabriel syrrans kompis han e från brasilien uuuh beijo na boca hahaha fick två pussar på kinden aa vanliga hälsningsfrasen hos oss latinos and yes we liked it hahaha spc idag fyfan va heeet han är!!! äldre men soo hot!!! hahaha jag tror oslo e typ 7th heaven hahahaha and i liked it heeree!!!! :)
well snart är det jul shiit vad tiden går snabbt? hehe hoppas ni har kul där hemma!!!!! miss u!
nu ska jag nog mysa med la familia kolla film lr nåt!!


hans leende var typ som dennas vackra varelse är!
visst är den fin? hihihihi





xoxo - lilllis

sandvika - i think i fell in love today!

halleeelååja mina vänner!!

okej jag vet att jag inte har skrivit mkt men har inte pallat.. dom senaste dagarna har vi bara myst massor här hemma hos sis och sebb sötnosen va på besök också hihi han e lika lång som mig haha pinsamt!! hehe jusstdet!! igåår så kollade vi på eagel eye alltsåå sjuukt bra film jag tror jag börjar bli förälskad i han kille som är med i den filmen och transformer och disturbia alltså hans filmer är så jäävla grymma och underbara!! och jag fick dulce de leche häagen dasz haha snacka om att jag vart överlycklig!!! aaa sen spela vi kort och massor , hahaha jag vann dom flesta gångerna men sen kom syrran och tog mitt spel haha din lilla snuttis vänta du bara sen haha :) aja idag iaf stack vi till sandvika det är en stad typ 10 min från Oslo som är typ som östermalm i sthlm kan man nog säga , haha sjukt många bratz och bimbos men sjuukt snygga kläder nästan överallt gallerian va på fyra våningar sjukt fin galleria, vi kollade runt och syrran köpte en ny dator hihi grattis sis! och sen köpte mamma en ny kappa på denim gallery haha fatta tjejer min mami köper kläder där? haha nae men den va jättee fin på mami!!hihi i have a sexii mammaciita! sen så pappa ville köpa ett par skor men sen ångra han sig , och jaag ville köpa ett par nudie jeans men jag väntar till rean sen så såg jag ett par diesel skor alltsååå hej kom o hjälp mig va snygga men 1300 fan ocksåå!! aa sen gick vi in på en sjukt fin affär liknande la louise men fanns för killar också , okej för det första vaart jag helt kär i en juícy couture stickad alltsååå helt kär men den kosta 2500 så reaan kan du komma snart lr? haha men sen när jag vände mig om så såg jag honom, alltså så jävla fin kille!
fyfan han liknade min drömkille oh fyfan!! jag blev typ kär i han med hahahah , sen efter vi stack och åt så kollade vi lite till och stack hemåt till oslo och då gick vi förbi Oslo city och där står det alltid folk som ger dig gratis massage , okej jag tror jag svimmade då? jag såg typ världens snyggaste marockan och kille ever? alltså han va lång snygg kropp fint leende snygg stil allt! och han va helt perfekt hahahah plus han kan massera kan det bli bättre tjejer? haha nae va! ska nog hänga där varje dag nu hahaah :) typiskt mig!! haha well hoppas ni har det bra där hemma och roligt festa gärnet nu tjejer hehe dt är looov förfan!!!! :)
sen vill jag säga ,



GRATTIS TILL MINA TVÅ ÄLSKLNGAR <3
hoppas ni får en underbar dag!!!

 
älskar er!! <3


nu ska jag kolla på skräckfiiiilm med la familia , härligt!

xoxo - lillis

and i'm baaack in the game - oslo i mean!

hallelåja my friends!

jag är i oslo nu hos min älskade sis , och gissa vem som sitter brevid mig just nu med sin psp hiihi jo min lilla sötnos minsan!!! åh vad jag har saknat han .. han e så söt och go och vet ni? HAN ÄR LIKA LÅNG SOM MIG NU!! hahaha pinsamt (a) heheh well mysigt och vara här det är inte lika kallt som i sverige faktiskt , helt weard här brukar det va iskallt men nej nej dt e typ varmt hahaha , hoppas alla ni mår bra där hemma!! och måste tillägna att emelie thrygg fyller år snart!! och ska firas imorn hoppas du får en underbar födelsedag snuttan!! well just det! mina föräldrar tycker jag borde byta miljöö? oj första gången dom tycker något som jag också tycker? fast dom vill inte sthlm som mig dom vill norge för sthlm är för farligt ? hahah farligt vart? men sen sa pappa aa byta miljö till vadå? mer klubbar som hon kommer in på eller? hahaha rätt sagt pappa exakt vad jag behöver!!! hahaha nae men denna vecka kanske vi får se om pappa får jobb här så blire nog hei jag heter Kristin och jeg e ikke norsk och jag skjonner ikke så mye vad ni seger! men jeg skall bo her vis fall endå (y) HAHAHAH försökte iaf att låta norsk! men shiit tänk om det blir verklighet tänk om han får jobb och mamma med? alltså då blire ju hejdå sverige? hejdå vänner? hejdå alla? aj när jag tänker på det så gör det ont.. men jag vill ändå inte bo i lkpg :/ fan fan fan... men man kan ju alltid hälsa på vänner visst? det går ju? varanan helg typ eller nåt? det går ju aa det gör det hahaha...försöker att inbilla mig själv! aja nu ska jag mysa med min sötnos!!!
kärlek till folket!



mi principe azul si exsiste , en alguna parte de este mundo ahi esta.


xoxo - lillis

jag vill känna mig lycklig igen!

klockan är 02.22 och jag kan fortfarande inte sova.

just nu sitter jag och snackar med mi primito lindo!!! han är i chile men inte jag, kul va? aa sjuukt roligt!!!!(not)
alltså han är så underbar , han gör mig glad bara han skriver.. alltså jag skulle göra alllt alllt för att få vara med min familj i chile just nu , bara få känna den känslan att vara lyckliig igen!!! festa med kusinerna dricka escuuuuuuuudooo äta cuchuflis dricka piscoo souur äta manjar , va med toda la familia soolaa badaaa festa varjee kväll!!! och bara ha det så jääävlaa underbart kuul!!!! alltså att åka dit är det bäästa man kan göra alltså det är aldrig tråkigt och alltså nej du kan inte ha tråkigt inte ens sekund ens det gååååååååår bara inte allt är roligt där!!! kan jag inte bara få ha den känslan igen? snällaaa allt jag ber om.. allt jag kräver är den känslan.. snälla :( jag skulle kunna ge upp allt för att få åka dit , mitt blod min själ alllllt!! ni anar inte hur mkt jag saknar min familj.. och speciellt den känslan lyckan jag känner när jag är där alltså den känslan har jag aldrig upplevt här i hela mitt liv bara där .. där är den där hela tiden den försvinner aldrig! alltså jag vill tillbaks så himla mkt .. jag gråter mig till döds snart så mkt jag vill dit!!!!!!! alla ska dit allaaaa förutom jaaag!!!!
sophia ska dit och hon ville inte äns det först? hooon ville inte ? alltså älskling huuuuuur kan du inte vilja det? alltså jag skulle kunna göra allt för att få åka dit, ALLT!!!!! alltså om jag inte åker dit vinter 2009 alltså jag vet i fan vad jag kommer göra med mig själv då!!! hejdå lillen kan vi säga då. alltsååååååååååååååååååå min kusin är så himla underbar!!!
snackar med björn nu också han är också i chilleeeee kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul för dig nörd!!!!! alla är där förutom jag:( och vet ni vad han säger att han dricker escudo varje daaaaaaaaaag och att han ska festa med sina kusiner nu.. jag önskar jag va bjöörn just nu alltså verkligen lyllo dig!!! hoppas du får det jätte kul där nere fast det vet jag att du kommer för som sagt det går inte att ha det tråkigt där nere!!!!! :) aaaaaa nu ska jag snacka vidare med min älskade kusse och vanja älskling och björn har loggat ut nu tror jag? aa värmen säkert och festerna som kallar!! han är i värme och vi i kylan nej då björna vi är inte avundsjuka(y) hahahahaha ... långt inlägg jag vet man jag är sur arg lessen och allt man kan vara när man e på dåligt humör... nu vill jag kom min kusin tebax efter att ha hämtat posten!!! sen ska jag sova och typ gråta sönder för att jag inte är i chile.....................hejdå kul att ni läser det här , då bryr ni er om mig annars kan ni gå o dö.



är han inte typ det vackraste du har sett?
fan vad jag älskar dig mi primito lindo!!!!!!!



xoxo-  lillis

vanja nedic





varje steg du tar , går jag brevid och håller din hand och står där alltid ifall du någonsins skulle falla.
du är en av dom få personerna som står mig riktigt nära, och du är bara så himla underbar och bäst.
tack för att du är du <3

ibland har man inget annat för sig

Nämn någon som gjorde dig glad igår: vanja , för hon är så rolig hah!
Vad gjorde du kl 8 i morse: soooooooov
Vad gjorde du för 15 minuter sedan: typ samma som nu?
Det sista du sa högt: MIERDA, brände mig det va drf.
Vad har du druckit idag: cola
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit/grå typ
Vad är det för väder hos dig just nu: kallt och mörkt
Godaste glass-smaken:  DULCE DE LECHE!!!!!!!! Häagen daz är bästa glassen!
Drömmer du mycket: aa varje gång jag sover.
Mardrömmar: auuuw hatar sånt.
Vilket ämne är roligast i skolan: engelska har jag tyckt om sen jag va typ liten.
Vad ser du om du tittar åt höger: tavlor?
Vad gör dig glad just nu: att jag ÅKER IMOOOOOOOOOOOOOOORN!!!!
Vad ska du göra härnäst: packa kolla film sen sova..
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: lite arg har damp besviken och lessen på något sett.
Klädsel just nu: leggings och en mys t.shirt
Musik just nu: inget faktiskt men ska fan ta o sätta på nåt.
Sommarplaner 2009: jobba sönder , för jag vill till chile vinter 2009!
Hur många kuddar sover du med: 6 st
Spelar du nåt instrument: haha nej men skulle jätte gärna vilja spela gitarr!
Morgon- eller nattmänniska: natt lätt!
Vilka är viktigast för dig: familj och närmaste vänner!
Bio eller promenad: beror på men tror mest promenad då hinner man att snacka mer!
Stjärntecken: tvilling
Äckligaste insekten: spiiiiiiiiiiiiiiindlar! riktig fobi!
Vad vill du jobba som? något inom kändisbransh mode style eller något med butiker m.kläder och sånt!
Stökigt eller välstädat? städat hahaha
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump? jaag vill , för jag vill släppa min höjdskräck!
Vad gör du om du får hicka? försöker att få bort det.
Vad längtar du mest efter just nu? att jag åker imorn och på nya året!
Hur svarar du i hemtelefonen?  ja hallå!
Hur svarar du i mobiltelefonen? beror på vem det är som ringer!men för det mesta a hej eller a hallå!
Antal timmar sömn inatt? minns inte.
Sov du ensam? mmm..
Vad ser du fram emot? imorn!!!
Vad vill du ha just nu? lycka!!!
Vilken buss åker du oftast? olika
Vilken årstid är det nu? vinter
Är du kär nu?  jag vet inte..


xoxo- lillis

three kings were here

hallelåja!

idag har jag bara packat och packat och städat massa..
sen kom anton&magda och så gick jag och magdis till hemköp för att handla lite smågott och anton flanton stannade och nörda med datorn ist för han orkade inte gå hahaah latunge! sen när vi kom hem så kom lambi hit för att säga hejdå till mig , hihih visst har man en gullig bror? han kom en snabbis för han hade bråttom till middag han skulle med boxningslaget som jag kallar det hahaha , han va här i cirka en kvart och sen så sa vi hejdå och så och då började jag o anton o magdis att kolla på massa bilder och sånt och diskutera om snygga människor och annat kul , haha men det roliga va nog att anton säger att jag bara gillar mullater som e snaggade och snorungar hahah , anton du har fel lilla gubben jag har mååånga olika smak ska du veta haha snutten då! haha hoppas du inte håller med honom magdis annars ska du få seee biffen haaah ;) haha sen kollade vi på en rolig film , hehe och sen så snackade vi lite och sånt sen va det dags att säga hejdå hiih gulliga ni är att ni kom och ville säga hejdå mina pluttisar , bäst är ni!! hihi tack för kvällen var verkligen jätte mysigt!! hihi sen när jag kommer hem blir det mer såna kvällar heheheeh fast med karaoke då :D haaha well nu ska jag säkert packa lite mer och sen kolla film och sen sova hihhi.. sitta vid msn också hhaha nörd!!

imorn åker jag , ffyyy vad härligt ni anar inte!!!
ska få träffa mina älsklingar också fan va kuul!!!¨



dom tre bästa kungarna hahaa <3


xoxo - lillis


something always brings me back to you

hallu mina vänner!

min senaste dagar har jag faktiskt inte gjort alls så mycket än att bara vart hemma och slappat!!
idag så åkte jag in till skolan för att hämta lite kläder som karolina bubba hade , sen åkte jag in till stan och mötte alla bubbor!! sen skulle vi bestämma oss vart vi skulle äta men där vart det tjejfajt hahahaha ingen kunde bestämma sig vart dom ville vart vi än gick så vart någon sur haha men tills slut tog vi burger king! gott va det men hade hellre ätit på något annat ställe haha :) hehe men roligt va det iaf hahha karolina bubba alltså din humor!!! den är så jäävla klockren hahaha!
hehe ae jag tycker om mina tjejer!! dom är roliga och gör mig glad! underbara <3 hihihi oooh snart åker jag så himla härligt att få träffa min syster och sen min älskade snorunge sebbe hihih min snoriiss!!! kommer krama sönder dig!!!
och jag HOPPAS verkligen på att min bästa vän sophia kan komma upp till oslo och fira nyår med mig jag vill verkligen det!!! hihi hoppas hoppas! sen kommer jag sakna vissa personer faktiskt.. hihihi men jag kommer ju tebax  iaf sen när jag kom hem så tog jag bara det lungt och gjorde lite mackor kollade på ugly betty och sen Titanic alltså underbar film verkligen , det går inte att låta bli att gråta spc när dom springer till varandra för att rose hoppade av livsräddningsbåtarna för att vara med jack alltså vilken KÄNSLA man får när man ser den scenen alltså riktig kärlek fy vad underbart! well nu ska jag kolla på film sen sova.. jag saknar dig... saknar det vi en gång hade..well untill tomooroow!!

det finns nåt i den leendet , någonting speciellt ..och jag tror jag gillar det :$






sin ustedes nunca!!! <3


xoxo - lillis

www.fargadelinser.com

hellu mina kära vänner!


idag satt jag och kollade lite på www.fargadelinser.com och såg att man kan få gratis linser om du har bloggat i över 2 månader and guess what det har jag :) överlycklig blev jag för nu när det liksom är jul och nyår snart hade jag tänkt att skaffa mig ett par linser men gud så himla gullig av dom att göra såhär nu till jul hehe måste verkligen tacka dom :)

funderar nog på att ta ett par snygga blåa linser eller vrf inte gröna? hehe får se :)
nu ska jag fortsätta att sitta vid msn och kolla lite på olika linser hehe :)

natti natti :)



xoxo - lillis

sötare finns nog inte




den sista är bäst , HEJA BARCELONA OCH HAMMARBY är bäst! så sant så sant!
världens sötaste unge , gud vad jag vill ha en sån liten bebis!


xoxo - lillis

i want to feel what love is , i want you to show me.

helllu!

Idag kom massamba till mig och vi snackade massor skit som vanligt och massa roligt hihi , sen sjöng vi karaoke hahah det var sjukt roligt! Tanya va ju bäst såklart hennes röst dödar ju allt! HAHAHA min ska vi nog inte snacka om ni kan ju gärna fråga anton om ni vill som hörde i telefonen haha och karolina bubba hihi, vi sjöng typ hundra låtar haha , jag tror vi ska tvinga tanya att söka till Idol 2009 så hon blir kändis :) hhehe sen iaf stack hon hem och lovade att komma tebax men det har hon inte gjort än , så KOOOOOOOOOOOOOOOM vill vara med dig min pluttis :( inte ofta man får se dig ju :/ well nu sitter jag vid msn lite och kollar på tv chile om en sann historia om en liten tjen som vart våldtagen av en äldre kille alltså ÄCKEL? hur kan man äns tänka tanken? jävla peddo! idiotfan!!! och nu tar lilla flickan självmord alltså snacka om att förstöra hennes liv .. såna jävlar borde inte finnas i denna värld alltså!! ja vad har jag mer att berätta hmm jo jag åker till norge på fredag , hääääärligt alltså varje gång jag kommer bort ifrån lkpg så känner jag mig så jävla glaad!! den här staden e verkligen död och tråkig önskar jag kunde bo någon helt annanstans! alltsååååå jag är uttrååkad och irriiteeraad just nu.. jag saknar sophiaaaaaaaaaaaaaaa jag vill till sthlm nu nu nu nu!!
snart  får jag träffa min älskade syster också häärligt! hooppas det blir massa mys och sånt i oslo and party of course ihih! aja nu ska jag nog käka lite lussebullar och ringa till sophia och upptaderas av sthlm livet och hon cp äckliga lkpg livet ( tyck synd om mig bästa vän) hahaa :) kanske skriver senare.. ciao my friends!

Trippel T-K.A  = Time to totally kick ass
Loser Loser Dubbel Loser , Whatever , As If , Get the Picture , DAH!
I'f you're a bird , I'm a bird.
Our love is like the wind , i can't see it but i can feel it.
Love mean's to never have to say I'm sorry.
haha olika citater från filmer..i have no life.



visst är min vän tanya snygg? perfekt ju snygg gudomlig röst allt!
perfekt för att bli en stor käääändis in la hollywood!
loveu freak <3



xoxo - lillis

tack mamma&pappa!

idag kom mami&papi med en karaoke maskin till mig med 142 låtar från 60-talet tills nu! så himla härligt!
det gjorde min lördag helt klart bäst , hahahaha bästa presenten kan jag lova, nu kommer jag sitta och sjunga varje dag!
skulle vara jätte najs med a girlparty hemma hos mig med min nya karaoke maskin hahaha snacka om galet! tack mami&papi jag blev verkligen jätte glad! sjuukt rolig present verkligen! när dom kom hem med dig satte jag och mamma direkt med att köra lite oldies låtar hahah sjukt bäst är vi! jag älskar verkligen min familj- utan dom skulle jag inte vara någonting! <3


här får ni en sjukt fin och underbar låt från filmen twilight - jag har inte sett filmen än men snart ska jag men den här låten alltså den kom rakt in i hjärtat som jag tror nog filmen också kommer att göra spc när denna låt kommer upp i filmen..

http://www.youtube.com/watch?v=w6KYjytwr1w


nu ska jag kolla på film med min bästa mamma!
kanske skriver senare eller så hörs vi imorgon.


xoxo - lillis

13 december

Du som liten
1. Vad hette din första bästa vän? sophia
2. Vad hette din första kärlek? alex
3. Vilken var din favoriträtt? patruca
4. Vilken var din favoritfärg? lila
5. Var bodde du? arboga
6. Vad tyckte du var det bästa som hänt? att jag nästan alltid var lycklig och glad.
7. Vad tyckte du var det värsta som hänt? sånt jag inte skriver här.
8. Ville du bli när du blev stor? dansare
9. Vilket godis tyckte du bäst om? haha glass - har aldrig vart ett fan av godis!


Nu
1. Vad heter din bästa vän? har många som står mig nära , men det är mest tre personer.
2. Vad heter/hette din senaste kärlek? ......
3. Vilken är din favoriträtt? finns mkt
4. Vilken är din favoritfärg? kan inte bestämma mig men svart lila babyrosa.
5. Var bor du? Linköping
6. Vad tycker du är det bästa som hänt? att jag har min familj och underbara vänner i mitt liv och att jag och min bästa vän ska på chris brown konsert i januari.
7. Vad tycker du är det värsta som hänt? sånt jag inte skriver här.
8. Vad vill du bli? lycklig inombords yrke: har alltid drömt om dansare , men helt nåt jag trivs med och tjänar bra pengar på't!
9. Vilket godis tycker du bäst om? choklad är nog det bästa jag vet!



xoxo - lillis

el axel - junta las manos

10 FRÅGOR OM SEX
är du singel? ja
haft något seriöst förhållande? nej
haft sex?  like a virgin
varit gravid? nej
kärlek eller sex? svår fråga, nae sry kan inte välja!
har du varit riktigt kär i någon? ja
finns det någon för dig just nu? det ni
hur många gånger har du haft sex?  zero


10 frågor om dig själv

fullständiga namn?  Kristin Ramirez Contreras
när fyller du år? 29 maj
några utsmyckningar på din kropp? en tattu
vad har du på dig just nu? en stor mysig t-shirt
vilken årstid är bäst?  sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? att vakna upp brevid ngn speciell & vakna pigg&glad
vad tycker du mest om hos dig själv? mitt sätt att att bry mig om mina nära och kära.
vad är du bra på? jag är bra på att vara mig själv.
vem älskar du mest på denna jord? la familia & mina närmaste vänner!


10 frågor om dina vänner
vem är din allra bästa vän? sophia fernandez <3 lambi och karolina bubba!
vem vet allt om dig? mamma, sis, fiash , karro, tessa <3
vem är den roligaste av dina vänner? alla är roliga på olika sätt
vem är snyggast av dina vänner? haha vi är alla lika sexiga och snygga vet ni ;)
vem är mest partyprisse?  Hahaha detta pris tar nog karolina bubban!
vem är den du helst har filmkväll med? sis <3 bubbis karro&vanja och snuttis tessi!
vem av dina vänner är mest "evil" ? HAHAHAHA MASSAMBA :)
vem röker av dina vänner? en jävla massa kan jag lova.
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? det beror helt & hållet på om vi ska vara ensamna eller om han tar med en kompis då tar jag med karolina bubba!


10 frågor om din familj

vem står dig närmast? jag står mina föräldrar nära - men mest min syster karla!
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja klart.
vem är farligast i din familj?  hahaha alla
vem ser roligast ut i din familj? haha pappa när han ska fula sig och klä ut sig!
vem är coolast? haha vem tror ni? me of course
har ni några djur?  nope!
vem har du mest gemensamt med? jag har massor gemensamt med alla men mest min syster karla!
vem står för underhållningen?  haha pappa för det mesta och mami ibland!
vem sover du oftast med? mig själv oftast men ibland sis och mami <3
roligaste kvällen med familjemedlem? hela familjen <3


10 frågor om idag

vad har du gjort? vart med bubbor & sötnus magdalena!
har du varit glad idag? jodå ganska!
har du varit ledsen idag? nej faktiskt inte förens nyss fast bara lite..
har du gjort något bra idag? klart jag har.
har du slagit någon idag? haha aaa marcella haha :)
vad ska du göra nu? äta tror jag sen kolla på the hills :)
har du gjort något dåligt idag? haha hmm tror inte jag har vart busig idag lr vad tycker ni tjejer?
vad har du ätit idag? un plato a lo pobre som man kallar det i chile MUMS!
har du duschat idag? jaup , i morse!
är du trött nu? nae bara allmänt seg.



xoxo- lillis

de todo corazon

hallelåja my friends!


Idag var jag i skolan en stund för att hämta mina kläder som karolina bubb hade men hon glömde dom haha , så jag chillade med vanja och karolina och dom vid gallerian en stund sen skulle vi ut och röka men oj gissa vad som hände då? Vladde Lahod Danne fick för sig att bomba oss med snöbollar kul va? nej det var det inte okej om man är i mjukis klöder inget smink inte plattat hår okej då gärna kan vi köra snöbollskrig killar men inte idag haha! jag tyckte mest synd om cella för hon blev rejällt mulad , men nej killar vänta ni bara snart är det pay back time! sen åkte jag in till stan för att träffa min sötnos magdalena .. vi träffades och då blev det galet i lkpg som vanligt när vi två är så gör vi staden osäker haha , bäst är den tjejen! Vi satte oss i espresso house och beställde chai latte tack för att du bjöd snuttis nästa gång är det min tur! Finns nog ingen som älskar espressos house chai latte mer än mig och magda :) vi pratade om precis allting va jätte kul , skrattade åt vissa personr också som är föööör skrattretande och pinsamma! haha helt sjukt kul hade vi sen var det dags att åka hem iaf , tack för en mysig och välbehövd fika med dig älskling , älskar att vara med dig!
när jag kom hem bytte jag om till mjukiskläder och la mig i sängen och somnade direkt , var helt slut och sjukt trött pågrund av detta äckliga väder vi har nu! USH! frös ihjäll nästan.. vaknade vid olika tillfällen men somnade om hela tiden så tills slut gick ja upp vid tio och nu gör jag inget speciellt bara sitter vid msn och kollar lite på olika bilder och lyssnar på ny och gammal norsk musik , helt jävla underbara minnen av dom gamla och dom nya? helt klockrena spc El axel- junta las manos bästa låten på länge tror jag! hehe aja nu ska jag nog kolla på the hills.. hörs imorgon! sov gott sen ..

jag vill också till chile!!!!!!!!!!!!!


xoxo - lillis


my day with my lost brother :) haha

hellu!

innan jag ska gå o lägga mig , så ville jag berätta om min dag.. well först mötte jag upp bubba karro och ronja o källan :)
sen mötte jag lambi och lucas och vi gick lite på stan och kolla på massa killkläder och sådär haha ganska kul hade vi iaf på denim gallery hahaha va nog där i en timme eller vad säger ni grabbar? haha och vi fick munkar också av gulliga lucas :D tack lucas igen hiihi! sen så tyckte vi att dt va dags att gå därifrån så vi stack till carlings och kollade lite och lucas upptäckte något roligt jo att carlings söker extra personal (y) gissa vem som ska söka där då? joo min brotha from anotha motha lambiiiiiii , vadå rabbat? haha så fick lambi en ide att jag skulle söka på MQ och yes sure tjejen sa att jag skulle lämna in cv och så vidare och kanske ska söka på denim gallery också och interspot fick jag också lite lust på lambi som fixa visst e han duktiii (y) sen iaf så sa vi adjö till lucas som skulle hem och vi fortsatte att kollade runt ganska mysigt att va med lambi det va så länge sen.. förut sågs vi varje dag nu knappt någon gång i veckan .. synd att han lämna mig och flytta :( buhu .. men kul för han att han flytta till stan och har nära till allt förutom mig haha ganska dåligt haha!
sen kollade vi fööör mkt affärer och lambi provade lite snygga t.shirts också jätte fina va dom(y) men sen orkade vi inte mer och drog till steve's och lambi bjöd på mat hihi tack gulliga coola grymmaaa lambi! hahaha vi satte och och prata och diskutera lite om massa saker.. spc mig aa och han fick också lite skäll haha:D där du lambi! hehe nae men jag är glad att jag har en sån underbar bror som bryr sig om mig och vill mitt bästa <3 tror aldrig jag skulle kunna leva utan den människan! tack för att du är så underbar lambi .. <3 är lycklig för att du är lycklig! sen efter mysiga fikat stack vi hem till han så jag kunde se hur snyggt det har blivit sen dom flyttade dit hehee va jätte fint (y) när dom får tvn haha gissa vem som kommer sitta och kolla filmer där 24/7 hahaha JAG! hehe sen så stack vi in till stan igen och jag tog bussen hem och lambi stack till tränningen :) tack för dagen lambi!! :)   sen kom jag hem myste lite med mami och nu sitter jag här och har snackat i telefon med sis och nu sitter jag vid msn och ska snart lägga mig .. men men skriver mer imorn nog..

untill tomorooow people!

hahaha en liten oseriös och gullig bild på mig och lambi förra nyår haha :)

xoxo- lillis

min önskelista till this christmas :)

1. Chris brown backstage biljetter ( men det är för dyrt så jag tänker drömma mig bort att en rik miljonär gubbe som inte bryr sig om pengar ser det här och uppfyller min dröm haha )
2. UGGS australia
3. pengar
4. att hela min familj ska va samlad fast den ska den fakitkst så får en av mina önskningar i uppfylelse :)
fast det fattas en önskning. chile!



well, önskar mig bara inte så mkt i år faktiskt bara att detta nya år som kommer .. hoppas att den blir bra för mig för detta år har vart kass och mer kass..
haha ni ska se dom förra jularna hahah då har det vart mkt , men i år vet jag inte mkt jag önskar mig faktiskt :)







xoxo- lillis

party like rockstars




i love this pic , memories <3
i love sthlm i love oslo , i love BIG CITYS!


xoxo- lillis

heeeeeeeeeeeeeey yaaaaa!

DAGENS VILL HA:  just nu något att äta , i'm starving!
DAGENS KLÄDSEL: leggins,vitt linne , myströja av mongis
DAGENS SMINK: usual.
DAGENS FRISYR: lite småruffsigt sov med flätor..
DAGENS HÄNDELSE: hahaha sexiga videon på haitem.. ASGARV!
DAGENS LÅT:  Grupo la noche - y volar
DAGENS PLANER:  just nu sova , för enligt karolina måste jag komma tidigt imorn!
DAGENS SAKNAD:  chile , sis , sophia , min snoris sebb!
DAGENS DUMMASTE: det vill ni inte veta..
DAGENS SJUKA:  att jag vill döda vissa människor
DAGENS DROG: musik som vanligt..
DAGENS ROLIGASTE:  karolina mjärtfis och vanjabubba och carrouhönan och tanya fjärtnisse!
DAGENS FAVORIT: karolina,vanja,carrou,tanyabanya och tessi!
DAGENS KÖP:  nothing
DAGENS GODIS:  nothing
DAGENS DRYCK: vatten och cola och julmust
DAGENS LÄSNING: blogg/bdb/facebook
DAGENS HUMÖR: ganska bra lite förvirrad men men glad att jag har mina familj och vänner som står vid min sida!
DAGENS SMS: Hej min sockertop :) jag dog av garv när Lambert sa att du och han skulle gå på stan, och han va värsta nöjd :D hahaha puss av magdis / fan vad dom där två pluttisarna älskar mig och jag dom hihi.

r.i.p andres leal urbina (f)

idag är det ingen vacker dag alls.. utan svart deppig mörk och sorlig..
jag orkar inte skriva idag .. jag är lessen arg och allmänt deppig..mår piss.
vill vara hos min lilla älskling just nu och inget mer..livet är kort tänk på det mina vänner..
träffa era nära och kära så pass ofta ni kan och försök att alltid bevisa hur mkt ni älskar dom..
i detta läget vet man aldrig vad som kan hända..


r.i.p andres leal urbina (f)




 min lilla älskling!! jag finns alltid här för dig alltid!
önskar jag kunde vara hos dig nu vid denna svåra tid..
men älskling oroa dig inte han är i himlen nu med alla änglarna..
och alla vet att han tänker på dig och saknar dig lika mycket som du saknar han..
te quiero mucho mi amor!!! <3

sebastian andres leal ramirez

min lilla snuttis jag önskar jag kunde ta bort din smärta..
ta den jag hellre jag.. du förtjänar inte denna smärta :(
:(
 


xoxo - lillis


esa sonrisa, esa mirada.. hay algo en ellas.








- es el amor

- mi historia entre tus dedos.

- dibujare un corazon partido en dos.

- porque en tus ojos esta la orilla donde me ahogo.
 
- Una mirada no dice nada pero al mismo tiempo lo dice todo.

- When you're dreaming with a broken heart
  The waking up is the hardest part




godnight!

xoxo - lillis

min drömprins har pippi långstrump som tjej - KUL?

hejsan alle mina kära vänner!


igår snackade jag nog med karolina tills tre på natten eller något?
haha vi hade världens roligaste konversation alltså ni anar inte , har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!
hahahaha aee gud vad jag älskar den bruden! hon gör mina dagar till bättre! vi hade iaf en konverastion om en viss PIPPI som har en jätte snygg pojkvän som är min drömprins , hahah fast det kan ha vart hans syrra men tänk om det va hans tjej? då har ska jag döda pippi HAHAHAHHAHAAHA alltså om ni fatta skulle ni också skrattat men som sagt det är interna skämt mellan mig och min kära älskade bubba karolina som däremot ska uppfylla sin romans med snyggkalle på nyår har jag bestämt för MIN skull eftersom jag inte kommer att vara i linköping på nyår så tycker jag att hon ska göra något för min skull haha :) och om hon ser min drömprins med pippi så ska hon döda henne :) so sweet of her!
aja sen däckade jag efter en stund.. och vaknade upp mitt i natten med värk i magen då insåg jag en grej i min säng som inte va alls trevlig och mamma upptäckte min feber.. kul vaa? mm jätte! aja sen idag vaknade jag vid ett för min älskade syster ringde och skulle prata lite om vad som hade hänt i lördags på hennes julebord middag med jobbet , drama drama drama men tills slut hade dom en helt lyckad kväll ? okej folk som är över 20 borde väl inte hålla på som snorungar som vi gör? lite patetisk tyckte min syrra att hon hållde typ på att berätta grejer för mig som JAG brukar berätta till henne om vad som händer runt omkring mig .. hon skrattade lite där och sa tack gode gud att jag har vuxit ifrån det där för läänge länge sen , synd att du e kvar i den tiden sis men snart bor du med mig och då kan du slippa allt det där skitet , OJ min syrra e sååååååå himla härlig! längtar till att jag bor med henne låååååååångt härifrån! and yes hon sa att nästa år ska vi försöka att åka till CHILE tillsammans läste ni det ? CHILE gud vilken härlig känsla jag får i hela kroppen!
vi prata tills tre kanske sen somnade jag om och vaknade vid fem då mamma hade lite damp för att jag inte äter och bara sover om dagarna.. så hon har blivit lite orolig nu igen och tror att jag ska komma in i den episoden av mitt liv jag hade inte för så länge sen.. men hon sa att denna gång ska hon se till att jag inte gör det, älskar min mami! aja nu sitter jag här och tråkar sönder och e trööött igen. men funderar på att kolla film snart för det är nog det bästa jag vet hahaha ,
och eftersom tanya tycker jag är lite för kåt ibland , så har jag bestämt att bara vara lite småförälskad i min dator och mina filmer hahahaha, aja nu skriver jag FÖÖÖR mkt snart jul och nyår kul va? myyysigt också längtar efter att köpa julklappar - känns som att jag är den ända som gillar att köpa julklappar? det e ju fan askul! aja untill later ore tomoroow!


ps.1 JAG SAKNAR MIN BÄSTA VÄN!
ps.2 sitter och snackar med hampus nu och fick en otrolig sööööööööt och underbar och gullig bild på han och min älskade bästa vän sophia hihi :)


 
mysiga turtduvor hihihi
.v. kärlek är ju bara för underbart!




xoxo- lillis

snart nyår och då måste man vara fin!

hellu mina vänner!

okej det är snart nyår och jag känner att jag måste färga håret och klippa mig sola lite och köpa en snygg klänning så här ska ni få lite bilder så att ni kan hjälpa mig att välja hårfärg och en snygg klänning , snällaa behöver verkligen hjälp har ingen anning om vad jag ska ta :/
era kommentarer skulle hjälpa jätte mkt :) !



hårfärger okej antingen som Blair i Gossip girl?


eller audrina i The hills?



här kommer lite klänningar :)
           
eller dessa kjolar ? den med rosa hela den outfiten va snygg men dock den andra med guldiga grejen nae bara kjolen men inte övertoppen!



okej vad tycker ni? HJÄÄLP MIG!


xoxo- lillis

my weekend

fredag -  vaknade väldigt sent pågrund av att jag inte kunde sova på natten så jag stack aldrig till skolan för att träffa tjejerna och så.. men sen fixade jag mig och åkte in till stan och träffade magda för att kolla lite julklappar och så vidare
va jätte mysigt att få vara en stund med min sötnus magda i veckan nu ska vi ses mer har vi bestämt :) och hon har sån tur för hon ska köpa julklapp till sin kära pojkvän och min kära vän lambi jag vill också ha en mysig pojkvän att köpa julklappar till , hahah ni anar inte men jag är sån som älskar att köpa julklappar och presenter till annat folk spc killar
alltså kläder e jag nog expert på , min pappa kan aldrig köpa rätt kläder till min bror men när jag väljer sakerna blir han skit glad haha :) i have a gift from god för att styla killar kanske haha eller något sånt haha magda tycker jag e lite sjuk i huvet för att jag tycker det e kul att köpa grejer till killar hahaha :) sen iaf åkte jag till min älsklings bubbi karolina som bor i ljungsbro och vi åt mat som hennes mami hade lagat och det var sjuukt gott! sen kolla vi på idol åt chips och drack julmust och snacka massor och snackade massor skit som vanligt haha och skrattade väldigt mkt hahaha spc när jag råka spilla julmust överallt ahaahah :) sorry bubb! hehe vi hade det iaf jätte mysigt tack älskling för en väldigt mysig och rolig fredag det behövdes hihi! sen fick jag skjuts hem och när jag kom hem kollade jag på en dokusåpa på tv.chile med mami sen satte mig vid datorn och snackade lite med bubbor, sen kollade jag på film och sen somnade..det var min fredag.


lördag -   mamma väckte mig vid ett och jag vaknade med världens värk i magen och gick på toan och då upptäckte jag , jag fick min röda julklapp kul va? nae inte för mig eller jo på ett sätt för har vart lite rädd att den inte hade kommit.. men den kom och nu ska jag ha den i typ aa fem dar eller nåt kul kul men men bra att den kom nu och inte senare.. men iaf värk hela dagen som vanligt.. så drogade tabletter, sen senare på dagen fick jag för mig att kolla på en skräckfilm själv jag brukar göra det ibland det e ganska läskigt men jag älskar skräckfilmer, kollade på Urban legends: The legend of bloody mary , den va helt okej men det var en scen som gjorde mig äcklad som in i helvete , spindlar? är inte min grej alltså fobi på riktigt .. det va nog den äckligaste scenen jag har sett oh fyfan spindlar kan ju gå o dö varför finns dom ens? ganska onödigt tycker jag! sen den scenen har hela min kropp kliat konstant! efter hela filmen så var jag tvungen att se något annat för att glömma bort filmen så jag började att kolla på AVENTURA LIVE IN MADISON SQUARE ni kanske inte vet vilka det är? men dom sjunger bachata/balader på spanska dom är från dominikanska repupliken och puerto rico alltså man kan ju säga att han som e sångaren och heter Anthony Romeo Santos är typ sjukt het alltså verkligen HET och han har världens hetaste röst och låtarna är helt underbara verkligen , plus att han har en låt med wisin y yandel noche de sexo den vet nog alla vilken det är och oooh när dom sjunger den då ere panik till max man önskar verkligen att man va där och när han sjunger med Don omar då ere orgasm!!! sjukt heta iaf och skit bra konsert två timmar värt!!
sen kollade jag på Chris brown live in Somment Center Nashwille skit bra men ganska kort bara en timme men hoppas den i sthlm lir längre men jag fick panik och rysningar i hela kroppen när han sjunger with you helt sjukt! sen iaf såg jag en film med mami och såg på The cutting edge 3: Chasing the dream , gullig och romantisk film rekomenderar att ni ser den! sen la vi oss och sov , jag sov med mami jätte mysigt! älskar min mamma mest av allt verkligen! <3 mysig lörds.



söndag -   vaknade väldigt sent orkade ingenting och fortfarande värk i magen :/ så mami lagade god mat och jag har fått dricka te och manzanilla och massor varmt dagen av mami hihi min gulliga mami ska alltid komma med sina chilenska kurer och sånt hon e så söt!! sen så har jag kollat på la teleton fortsätter nog att kolla mer sen för nu orkar jag inte mer den e så lång tre dar inspelning liksom , så delar upp det lite .. sen har jag också pratat med min familj från chile som jag faktiskt inte pratar med så mycket nu tog det ett år.. saken är att mina föräldrar snackar med dom jämt men jag är väldigt känslig varje gång jag snackar med någon av dom.. så får jag tårar och jag blir typ nere och får grova depressioner i flera dar och veckor ibland.. saken är att nu har jag inte vart där på fem år och sista gångnen jag va där så hann jag bara säga hejdå till mormor och morfar och jag har en vääääldigt stor familj där nere tänk er att inte få säga hejdå till dom du älskar mest av allt? det gjorde sjukt ont och jag har inte släppt det än .. för man vet aldrig vad som händer , jag är så rädd för sånt.. och det är så himla jobbigt såhärdag i året jag blir alltid nere och deppig för att det e vid den här tiden på vi brukar att åka till chile .. hur mer lyckat kan det va att spendera början av året i chile? helt underbat ju!
jag minns att varje nyår sen jag va i chile för första gången så har jag gråtit när jag inte har varit där precis vid tolv slaget kommer tårarna .. för att jag ser runt omkring mig och jag ser att jag inte är där.. den ända nyår jag inte har gråtit är nog 2006 till 2007 då jag var i sthlm jag grät senare på natten men inte då tolvslaget.. men annars har jag gråtit varenda tolvslag.. den här kommer jag nog också gråta hav.. för nu har det gått fem år och det gör så ont att sakna alla där nere så mycket.. igår pratade jag med min älskade mormor och morfar ooh dom e så underbara , jag fick tårar direkt såklart men jag försökte att hålla mig så dom inte skulle höra men dom gjorde det .. och då kom en annan röst i telefonen och vill ni veta vem det var? min älskade kusin mauri alltså mitt hjärta bankade i hundra elva eller något och jag brast ut i tårar och verkligen sa hur mkt jag saknade honom och allt.. och han grät med och sa att jag inte skulle vara orolig att vi snart skulle träffas och att han tänker på mig alltid och att han älskar och saknar mig med.. jag och min kusin är väldigt nära varandra det e helt sjukt vi e typ identiska jag älskar alla mina kusiner sjukt men det är tre jag är jätte nära med det är mauri guille och roberto , dom är som mina skyddsänglar eller något dom finns alltid där i varje steg jag tar så tänker jag på deras ord och allt.. dom betyder sjukt mkt , oh alla mina kusiner e underbara oh vilka minnen jag saknar dom sååå , det går verkligen inte att förklara.. men det va helt underbart att få prata med min mauri! te quiero primito mio!
och sen ringde vi min bror oh min kära söta stora bamsebjörn till bror , så svarar han och säger aloo si christian och då säger jag hoola hermano och jaa tårar kommer där också och han säger hoola po hermanita mia tanto tiempo oh balbalala och shiit min bror han e så gullig jag älskar verkligne honom! önskar att han bodde här då skulle jag varje gång jag kände mig rädd och sårad skulle jag springa in i hans stora och biffiga famn och han skulle krama om mig och säga att han kommer aldrig låta nån såra mig eller röra mig för jag e hans älskade lilla hermanita linda.. hans lilla morenita som han säger till mig och hans dotter gabriella som är sjukt lik mig enligt alla hehe älskar dom där två små snorungarna han har till dotter och son hihi , vi pratade väldigt länge iaf han fick veta mkt från mitt liv här och så han va inte så glad men han sa att om jag ville nåt så fanns han där hihih gulliga broshan! världens bästa! sen efter dom samtalen så la jag mig i mammas säng och tänkte och kolla på bilder och lyssnade på låtar jag lyssnade på när jag va där sist och där kom alla tårarna.. det gör ont jätte ont i mig :(  varje dag i dessa fem år har det gjort ont men nu är smärtan jätte stor.. nästa år måste jag jag mååste verkligen åka dit, klarar inte av ett år till utan dom :/ aja nu ska iaf äta något sen blir det nog film eller något.. tror inte jag kommer sova i natt mkt heller.. :/ men men kanske skriver senare.. nu kommer lite härliga bilder som påminrt mig om min älskade underbara familj och mitt älskade land och stad Antofagasta.. det är en stad ni någon gång i livet måste till eller besöka Chile iaf det är ett vacker och underbart och varmt land och alla människor är varma öppna och vänliga så jag rekomenderar besök det nån gång i ditt liv :) aja nu kommer bilder!


    
    



   
    
min älskade syster och min älskade kusin mauri <3



xoxo- lillis

tomtenatta - hettvärme i en folkmassa USH!

hallelåja.

idag va jag på stan med mamma och pappa köpte ett par svarta jeans en kofta och lite smink och lite grejer till håret!
för övrigt så köpte vi julklappar iaf till snoris sebbis som jag saknar jätte mkt! och sen min kära syster karla, men jag har inte köpt nåt till henne än och jag vet exakt vad jag ska köpa typ tusen grejer från body shop för hon ÄLSKAR sånt :)
sen iaf kom jag hem bytte kläder och åkte till stan åter igen för att träffa tjejerna för att gå på tomtenatta - som är bara hettvärme i en folkmassa ush fyfan! men trevligt med tjejerna som vanligt men kul att man tappade bort varandra typ varje femte sekund.. sen iaf så träffade jag tre efterlängtade personer! Lambi Magda och Massamba gud vad härligt!
sen dom sista jag träffade va karra och carre och sussie karras gulliga och goa mamii :) som skjutsade mig hem hihi tack igen sussie , du är ursnäll och go! hihi och min karra med och carre med såklart tycker om mina kcarrisar haha!
ja vad har jag mer att säga? jo kanske att jag och vanja sitter och skrattar ihjäll åt vissa grejer hahaha sjukt roligt..
och vet ni vad? jag har inte snackat med min bästa vän på TVÅ VECKOR snart för att vi typ har glömt att ringa till varandra eller typ inte orkat eller typ döööttt? illa mycket illa! på lördag och söndag ska jag iaf prata med henne miiiinst i 20 timmar! det behövs verkligen.. hihi hon har shoppat vääldigt mkt har jag hööööört hih ska bli kul att höra allt :)
okej ni kanske tycker bara typ ööh aha och? men ni fattar inte min bästa vän har blivit rik nu drf påpekar jag att hon har shoppat för det menas mkt och dyrt haha :) och massa skor kan jag lova att hon har köpt just the way she likes it!
ja nu har jag nog inget mer att säga förutom vissa saker jag ser fram emot!

- 18 dec Norway
-  24 julafton med hela familjen minus cruella de vil
- 30 dec vanja baby 18 år!
-  31 dec - 1 jan 2009 NYÅR!
- och såklart 23 januari CHRIS BROWN med bästa vän!

nu ska jag se film och sen sova , nattis på er!

  


lite bilder från grekland m. älskade sis <3!




xoxo- lillis


skrattretande människor.

halleluja!

idag va jag på dansföreställning med tjejerna kul kul var det :)
hehe imorn blir det nog stan med mami&papi ska köpa julklappar
och sen senare på kvällen blir det tomtenatta med tjejerna najs och mysigt!
ja idag har jag väl inte så mycket att säga faktiskt.. bara att jag längtar efter att åka till
norge och träffa min älskade syster och sophia kanske ska komma o fira nyår med oss:D
så jäääääääääääävla kul det kommer bli isf! en till av mina bästa nyår haha dom är alltid med fialottan :)
våran nyår för två år sen hahahaha fyfan , va nog den bästa och roligaste hahaha :)
ps. måste påpeka att det finns skrattretande människor i lkpg man ibland bara vill SLÅÅÅÅÅ!
jag är inte sån tjej som slåss , men vissa vill man döda så irriterande dom är.

ps2. gillar ni min nya header? jag vet att jag byter ofta men den här ÄLSKAR jag för chris brown bilden är ju helt underbar!
sen vill jag påpeka bara att vanja är en kebabnisse , men jag älskar henne ändå hihihi
och på fredag blir det mys hemma hos min älskling karolina blubb <3
skriver nog mer imorn nu ska jag se film sen sovaaaa , nattis!


xoxo- lillis


with you are all the things better..



it's for real now karolina.
i love you my baby!

<3




helluuuu! idag hade jag möte i skolan det gick bra faktiskt , nöjd med det. sen va jag i skolan med the bitches
ahaha ganska kul hade vi och skratta väldigt mkt åt skrattretande personer haha nejdå men det är mitt nya ord
haha väldigt kul mm jag vet! vanja&karolina föööörstår vad jag menar med det här ;) hahaha ..
carru arröööööööö är söööötunge till max and i love my girls!! idag är jag på lite bättre humör pågrund av vissa saker :D
Idag såg en chris brown konsert jag hade laddat ner , alltså jag typ grät när han sjöng with you? kan ni inte fatta då hur jag kommer att vara när jag väl är på konserten? hahah jag kommer få panik :) nu är det 54 dagar kvar åååh! och jag vill verkligen ha dom där jävla backstage biljjetterna som kostar 250 dollar!!!!! skitbajs..
well nu sitter jag och snackar med mina girls på msn , och en snygging i telefonen ;)
nu ska jag nog kolla film eller något imorn blire lite skola sen stan med älsk karolina!

untill tomooroooow bitches.


xoxo- lillis

RSS 2.0